Informări, acțiuni, evenimente - comunicate presăANUNȚ privind începerea activității Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Dobrotești.


COMUNICAT privind schimbarea denumirii instituției în Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Teleorman.


Programul de lucru al structurilor de evidență a persoanelor de pe raza județului Teleorman, în zilele de 26 și 27 septembrie 2020.


ÎNREGISTRAREA - mențiunilor privind decesele și căsătoriile pe perioada stării de urgență.


COMUNICAT DE PRESA activități și măsuri concrete, pe linia de relații cu publicul, în vederea evitării aglomerației la ghișee.


COMUNICAT DE PRESA măsuri de prevenție COVID-19 și program activitate SPCLEP-uri Teleorman.


INFORMARE privind ultimele localități ale căror registre de stare civilă au fost restituite, respectiv loturile 8, 9 și 10, care au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului (SIIEASC) .


INFORMARE privind localitățile ale căror registre de stare civilă au fost restituite din lotul 7 și localitățile din lotul 10, ale căror registre de stare civilă au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului (SIIEASC) .


INFORMARE privind localitățile ale căror registre de stare civilă au fost restituite din lotul 6 și localitățile din lotul 9, ale căror registre de stare civilă au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului (SIIEASC) .


INFORMARE privind localitățile ale căror registre de stare civilă au fost restituite din lotul 5 și localitățile din lotul 8, ale căror registre de stare civilă au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului (SIIEASC) .


INFORMARE privind localitățile ale căror registre de stare civilă au fost restituite din lotul 4 și localitățile din lotul 7, ale căror registre de stare civilă au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului (SIIEASC) .


INFORMARE privind localitățile ale căror registre de stare civilă au fost restituite din lotul 3 și localitățile din lotul 6, ale căror registre de stare civilă au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului (SIIEASC) .


INFORMARE privind localitățile ale căror registre de stare civilă au fost restituite din lotul 2 și localitățile din lotul 5, ale căror registre de stare civilă au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului (SIIEASC) .


INFORMARE privind localitățile din lotul 4, ale căror registre de stare civilă au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului (SIIEASC) .


INFORMARE privind localitățile ale căror registre de stare civilă au fost restituite din lotul 1 și localitățile din lotul 2 și 3, ale căror registre de stare civilă au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului (SIIEASC) .


INFORMARE privind localitățile din județul Teleorman ale căror registre de stare civilă au fost predate pentru scanare în vederea digitizării actelor în cadrul proiectului Sistemul Informatic Integrat de Emitere a Actelor de Stare Civilă (SIIEASC) .


INFORMARE privind Convocarea anuală pentru activitatea de stare civilă desfășurată de structurile locale de evidență a persoanelor și primăriile unităților administrativ-teritoriale din județul Teleorman, în perioada iunie 2018 - octombrie 2019.


Activități desfășurate, pentru informare publică, cu prilejul proceselor electorale din data de 26 mai 2019.

Programul de lucru al structurilor de evidență a persoanelor de pe raza județului Teleorman, în zilele de 25 și 26 mai 2019.


ANUNȚ privind Convocarea trimestrială pe linie de evidență a persoanelor, ce va avea loc în sala mică de ședințe a Prefecturii Teleorman, pe data de 27 martie 2019, începând cu ora 1300.


ANUNȚ privind Convocarea trimestrială pe linie de evidență a persoanelor, ce va avea loc în sala mică de ședințe a Prefecturii Teleorman, pe data de 19 decembrie 2018, începând cu ora 1000.


ANUNȚ privind Convocarea trimestrială pe linie de evidență a persoanelor, ce va avea loc în sala mică de ședințe a Prefecturii Teleorman, pe data de 15 octombrie 2018, începând cu ora 1000.


ANUNȚ privind Convocarea trimestrială pe linie de evidență a persoanelor, ce va avea loc în sala mică de ședințe a Prefecturii Teleorman, pe data de 28 iunie 2018, începând cu ora 1000.


ANUNȚ privind Convocarea anuală pe linie de stare civilă, ce va avea loc în sala de ședințe a Primăriei municipiului Alexandria, pe data de 11 mai 2018, începând cu ora 1000.


ANUNȚ privind Convocarea trimestrială pe linie de evidență a persoanelor, ce va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Teleorman, pe data de 4 aprilie 2018, începând cu ora 1000.