Posturi scoase la concurs / Promovare în grad profesionalDISPOZIȚIE privind suspendarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad prof. asistent, organizat în perioada 20-22 iulie 2020.


ANUNȚ privind reluarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


DISPOZIȚIE privind suspendarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad prof. asistent, organizat în perioada 15-17 iunie 2020.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


REZULTATUL final la concursul de promovare în grad prof. desfășurat în data 17 decembrie 2019.


REZULTATUL interviului la concursul de promovare în grad profesional desfășurat în data 17 decembrie 2019.


REZULTATUL la proba scrisă a concursului de promovare în grad profesional desfășurat în data 17 decembrie 2019.


REZULTATUL interviului la concursul de recrutare, pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL la proba scrisă a concursului de recrutare, pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de promovare în grad profesional desfășurat în perioada 17-19 decembrie 2019.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante din cadrul Compartimentul Secretariat, Juridic și Administrativ, respectiv consilier juridic, clasa I, grad profesional principal și inspector, clasa I, grad profesional asistent.


ANUNȚ pentru concurs de promovare în grad prof. desfășurat în perioada 17-19 decembrie 2019.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


REZULTATUL final la concursul de promovare în grad profesional.


REZULTATUL la proba scrisă a concursului de promovare în grad profesional.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare în grad profesional.


ANUNȚ pentru examen de promovare în grad profesional.


REZULTATUL final al concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul Evidența Persoanelor.


REZULTATUL la interviul concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul Evidența Persoanelor.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul Evidența Persoanelor.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, la Biroul Stare Civilă.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul Evidența Persoanelor.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, la Biroul Stare Civilă.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante.


REZULTATUL final al concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul Mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


REZULTATUL la interviul concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul Mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul Mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


REZULTATUL final al concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul secretariat, juridic contencios și administrativ.


REZULTATUL la interviul concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul secretariat, juridic contencios și administrativ.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul secretariat, juridic contencios și administrativ.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul secretariat, juridic contencios și administrativ.


REZULTATUL soluționării contestației la etapa de selecție dosare la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante.


REZULTATUL final la examenul de promovare în grad profesional.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare în grad profesional.


ANUNȚ pentru examen de promovare în grad profesional.