Posturi scoase la concurs / Promovare în grad profesionalREZULTATUL interviului și rezultatul final la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului Financiar Contabilitate al DJEP Teleorman.REZULTATUL la proba scrisă la concursul de recrutare, organizat în data de 04.05.2022 pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului Financiar Contabilitate al DJEP Teleorman.REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare care se desfășoară în perioada 04.05.2022 - 06.05.2022, la sediul D.J.E.P. Teleorman.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea unei funcții publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Financiar-Contabilitate .

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


REZULTATUL interviului și rezultatul final la examenul de promovare în grad profesional, în funcția publică de execuție, de inspector superior, din cadrul Compartimentului SIIEASC al S.P.C.J.E.P. Teleorman.REZULTATUL la proba scrisă la examenul de promovare în grad profesional, în funcția publică de execuție, de inspector superior, din cadrul Compartimentului SIIEASC al S.P.C.J.E.P. Teleorman.REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare în grad profesional care se desfășoară în perioada 27 - 31.01.2022, la sediul S.P.C.J.E.P. Teleorman.


REZULTATUL interviului și rezultatul final la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ al S.P.C.J.E.P. Teleorman, ID-201878.


REZULTATUL interviului și rezultatul final la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ al S.P.C.J.E.P. Teleorman, ID-509273.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul de recrutare, organizat în data de 12.01.2022 pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ al S.P.C.J.E.P. Teleorman, ID-201878.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul de recrutare, organizat în data de 12.01.2022 pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ al S.P.C.J.E.P. Teleorman, ID-509273.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Comp. Secretariat, Juridic și Administrativ.


ANUNȚ privind examenul de promovare în grad profesional, pentru o funcție publică de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Biroului Stare Civilă.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Comp. Secretariat, Juridic și Administrativ.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


REZULTATUL FINAL la examenul de promovare în grad profesional, în funcția publică de execuție, de inspector principal, din cadrul Biroului Evidența Persoanelor al S.P.C.J.E.P. Teleorman.


REZULTATUL interviului la examenul de promovare în grad profesional, în funcția publică de execuție, de inspector principal, din cadrul Biroului Evidența Persoanelor al S.P.C.J.E.P. Teleorman.


REZULTATUL la proba scrisă la examenul de promovare în grad profesional, în funcția publică de execuție, de inspector principal, din cadrul Biroului Evidența Persoanelor al S.P.C.J.E.P. Teleorman.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare în grad profesional care se desfășoară în perioada 15.11.2021 - 17.11.2021, la sediul S.P.C.J.E.P. Teleorman.


ANUNȚ privind examenul de promovare în grad profesional, pentru o funcție publică de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului Evidența Persoanelor.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


REZULTATUL final la examenul de promovare în grad profesional, în funcția publică de consilier principal, din cadrul Biroului Stare Civilă al S.P.C.J.E.P. Teleorman.


REZULTATUL interviului la examenul de promovare în grad profesional, în funcția publică de consilier principal, din cadrul Biroului Stare Civilă al S.P.C.J.E.P. Teleorman.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul de promovare în grad profesional, în funcția publică de consilier principal, din cadrul Biroului Stare Civilă al S.P.C.J.E.P. Teleorman.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare în grad profesional care se desfășoară în perioada 08 - 10 septembrie 2021, la sediul S.P.C.J.E.P. Teleorman.


ANUNȚ privind examenul de promovare în grad profesional, pentru o funcție publică de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului Stare Civilă.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


REZULTATUL final la concursul de promovare în grad profesional, în funcția publică de execuţie, de inspector superior, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL interviului la concursul de promovare în grad profesional, în funcția publică de execuţie, de inspector superior, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul de promovare în grad profesional, în funcția publică de execuţie, de inspector superior, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de promovare în grad profesional care se desfășoară în perioada 10 - 12 martie 2021.


ANUNȚ privind examenul de promovare în grad profesional, pentru o funcție publică de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal - Compartimentul Secretariat, Juridic și Administrativ.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


REZULTATELE finale la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent - Compartimentul Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL interviului concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent - Compartimentul Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL la proba scrisă a concursului de recrutare, organizat în data de 21.12.2020 pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent - Compartimentul Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă, de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent - Compartimentul Secretariat, Juridic și Administrativ, din cadrul S.P.C.J.E.P. Teleorman.


ANUNȚ privind reluarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


DISPOZIȚIE privind suspendarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad prof. asistent, organizat în perioada 20-22 iulie 2020.


ANUNȚ privind reluarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


DISPOZIȚIE privind suspendarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad prof. asistent, organizat în perioada 15-17 iunie 2020.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


REZULTATUL final la concursul de promovare în grad prof. desfășurat în data 17 decembrie 2019.


REZULTATUL interviului la concursul de promovare în grad profesional desfășurat în data 17 decembrie 2019.


REZULTATUL la proba scrisă a concursului de promovare în grad profesional desfășurat în data 17 decembrie 2019.


REZULTATUL interviului la concursul de recrutare, pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL la proba scrisă a concursului de recrutare, pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului Secretariat, Juridic și Administrativ.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de promovare în grad profesional desfășurat în perioada 17-19 decembrie 2019.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante din cadrul Compartimentul Secretariat, Juridic și Administrativ, respectiv consilier juridic, clasa I, grad profesional principal și inspector, clasa I, grad profesional asistent.


ANUNȚ pentru concurs de promovare în grad prof. desfășurat în perioada 17-19 decembrie 2019.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante.

FORMULARUL de înscriere în format editabil.


REZULTATUL final la concursul de promovare în grad profesional.


REZULTATUL la proba scrisă a concursului de promovare în grad profesional.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare în grad profesional.


ANUNȚ pentru examen de promovare în grad profesional.


REZULTATUL final al concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul Evidența Persoanelor.


REZULTATUL la interviul concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul Evidența Persoanelor.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul Evidența Persoanelor.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, la Biroul Stare Civilă.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Biroul Evidența Persoanelor.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional superior, la Biroul Stare Civilă.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante.


REZULTATUL final al concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul Mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


REZULTATUL la interviul concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul Mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul Mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


REZULTATUL final al concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul secretariat, juridic contencios și administrativ.


REZULTATUL la interviul concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul secretariat, juridic contencios și administrativ.


REZULTATUL la proba scrisă la concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul secretariat, juridic contencios și administrativ.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Compartimentul secretariat, juridic contencios și administrativ.


REZULTATUL soluționării contestației la etapa de selecție dosare la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


REZULTATUL selecției dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul mențiuni și eliberări extrase acte stare civilă.


ANUNȚ privind concursul de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante.